Waar plaats je edelstenen in huis

Waar plaats je edelstenen en kristallen?

Een van de meest gestelde vragen is: waar kan ik edelstenen en kristallen het beste plaatsen in huis. Er is hierbij geen goed of fout antwoord. De ene persoon vind een Amethist heel fijn voor in de slaapkamer en de andere wil deze juist heel graag in de huiskamer hebben. Zoveel mensen zoveel wensen.

Je kan op twee verschillende manieren besluiten waar je edelstenen wil plaatsen, op basis van intuïtie of op basis van de specifieke werking.

Intuïtie

Edelstenen plaatsen op basis van intuïtie vind ik een van de fijnste methodes. Je gaat af op je eigen onderbuik gevoel. Je kan bijvoorbeeld het kristal oppakken en voelen naar welke ruimte je wordt aangetrokken. Of als je een edelsteen voor het eerst ziet welke ruimte of plek komt er gelijk in je op.

Specifieke werking

Je kan de werking opzoeken van een edelsteen in bijvoorbeeld een kristallengids of in de kristallen wiki van Down to Earthstones. Wil je aan een bepaalde energie werken in een ruimte, kies je een daarvoor geschikte steen. Bijvoorbeeld een Zwarte Toermalijn is heel geschikt om op een kantoor te plaatsen want deze beschermt tegen hinderlijke straling van computers en telefoons.

Waar plaats je edelstenen in huis