Kristalraster voorspoed, Crystal grid, Crystal healing grid, kristalrooster, kristal raster, abundance, Crystal grid, crystal grids, crystal grid board, kristalraster, crystalgrid, grid,

Crystal grids hoe werk je ermee

Crystal grids of in het Nederlands Kristalrasters hoe werk je ermee, een Crystal grid is een krachtig hulpmiddel om je wensen te manifesteren, gebaseerd op de Heilige Geometrie. Op een Crystal grid  (ook wel Crystal Grid, Crystal Healing Grid of Kristalrooster genoemd) plaats je kristallen in een geometrisch patroon. Het leggen van een Crystal grid kan je helpen je doelen te manifesteren. Het combineert namelijk de vibraties van de gekozen kristallen, het patroon van de gekozen heilige geometrische vorm en je intenties om zo veranderingen in je leven te creëren. Het gebruik van Crystal grids  in je spirituele sessies heeft veel voordelen zoals het verdiepen van meditatie, het reinigen van de ruimte, manifesteren en het verhogen van de energie vibraties in je huis.

Hoe gebruik je een Crystal grid 

Als eerst bedenk je aan welke intentie je wil werken, je kan deze op een stuk papier schrijven en onder het Crystal grid leggen.

Bij Down to Earthstones kan je verschillende soorten en maten Crystal grids  kopen. Ze hebben allemaal eigen eigenschappen waar ze geschikt voor zijn. Je kan ze hier op uitkiezen of je intuïtie volgens en kijken welk raster je aanspreekt. Ze zijn uiteindelijk allemaal multi inzetbaar.

Kristalraster Flower of life – verbinding

Kristalraster Metatron kubus – energie

Kristalraster Hexagon Metatron – bescherming

Kristalraster Sri Yantra Square – balans

Kristalraster Flower of life met Seed of life – groei

Kristalraster 64 Zijdige Tetrahedron – versterken

In het midden van het raster plaats je een focusteen (centrepiece).  Dit is meestal een punt, cluster of een sculptuur. Het is in ieder geval meestal wel de grootste steen van het raster.

Je kan kiezen voor padstenen en wensstenen. De padstenen staan voor het pad naar het eindresultaat. De wensstenen staan voor welke intentie je wil manifesteren en liggen aan de buitenste rand van het raster. Kies stenen die passen bij je intentie. Ook kun je stenen op gevoel uitzoeken en neerleggen. En als je alleen wensstenen wil gebruiken is dat ook goed, als jij je er maar goed bij voelt. Veel kristalhelers adviseren om je raster te activeren. Dit kan je doen door met een stuk kwarts of seleniet de punten te verbinden tussen alle stenen in het raster.

Waar plaats je het Crystal grid

Het liefst op een rustige plek in huis. Probeer jouw woorden in beelden te zien en probeer je te ontspannen. Jij bepaald ook intuïtief hoelang je het raster laat liggen. Ik ben van mening dat er geen vaste tijd is om een Crystal grid  te laten liggen.

Kristalraster met kristallen

Je kunt losse stenen en kant en klare setjes bij Down to Earthstones kopen. Ook is er een grootassortiment aan verschillende handgemaakte berkenhouten Crystal grids.

Kristalraster overvloed